Toyota Motor Corporation (sau TMC | Toyota Jidosha Kabushiki kaisha) este o companie multinațională care produce automobile, camioane, autobuze și roboți, cu sediul principal în orașul Toyota, Japonia. Toyota este cel mai mare producător de automobile din lume, cu vânzări de peste 8,4 milioane de autovehicule în 2010.

Toyota este unul din cei trei mari producători asiatici de autovehicule care concurează cu producătorii americani pe piața mondială, ceilalți doi fiind Nissan Motors și Honda Motor. Compania oferă de asemenea servicii financiare prin filiala sa Toyota Financial Services, și activează și în alte domenii de activitate. Autovehiculele produse sunt vândute sub denumirile de Toyota, Scion și Lexus. Toyota deține majoritatea acțiunilor în cadrul companiilor Daihatsu și Hino, și 8,7% din Fuji Heavy Industries, producătorul automobilelor Subaru.

În anul 2005, Toyota împreună cu Daihatsu Motor Company a produs 8,54 milioane de vehicule, cu aproape 500.000 mai puțin decât General Motors în acel an. În luna iulie 2006 Toyota depășise Ford în vânzările de automobile, însă producătorul american și-a recâștigat poziția o lună mai târziu. Toyota deține o importantă cotă de piață în Statele Unite, Europa și Africa și este liderul de piață în Australia.

Aici veti gasi cartile de service /manuale pentru toate modelele Toyota: Auris, Auris Hybrid, Avensis, Aygo, C-HR, C-HR Hybrid, Corolla, RAV 4, RAV 4 Hybrid, Hilux, Yaris, Yaris Hybrid

Nu uita sa cumperi:

Polita RCA

Baterie auto

Ulei motor

Anvelope vara

Anvelope vara
Manual de utilizare/carte de service Toyota Auris

Manual de utilizare/carte de service Toyota Auris Hybrid

Manual de utilizare/carte de service Toyota Avensis

Manual de utilizare/carte de service Toyota Aygo
Manual de utilizare/carte de service Toyota C-HR

Manual de utilizare/carte de service Toyota C-HR

Manual de utilizare/carte de service Toyota Corolla

Manual de utilizare/carte de service Toyota Hilux
Manual de utilizare/carte de service Toyota RAV4

Manual de utilizare/carte de service Toyota RAV4 Hybrid

Manual de utilizare/carte de service Toyota Yaris

Manual de utilizare/carte de service Toyota Yaris Hybrid
Manual de utilizare/carte de service Toyota ProAce

Manual de utilizare/carte de service Toyota IQ

Manual de utilizare/carte de service Toyota Celica

Manual de utilizare/carte de service Toyota Prius