Honda Motor Company, Limited, pe scurt Honda este o corporație multinațională cu sediul în Japonia. Compania produce automobile și motociclete, camioane, scutere, roboți, avioane cu reacție și motoare pentru aceste avioane, ATVuri, bărci cu motor și motoare pentru ambarcațiuni, generatoare de electricitate, utilaje pentru îngrijirea gazonului și a grădinii, etc. Linia de automobile de lux produse de Honda este denumită Acura în America de Nord, Hondura în Honduras și Hongda în China.

Compania este al cincilea producător mondial de automobile din lume și primul producător mondial de motoare (peste 14 milioane de motoare cu combustie internă anual). Honda[3] este al doilea producător japonez de automobile, după Toyota și înaintea Nissan.

În ciuda prețurilor mari la carburant și a economiei SUA slăbite, Honda a raportat o creștere a vânzărilor cu 1% în luna iunie 2008, în timp ce marii săi rivali, incluzând primii trei producători americani (General Motors, Ford și Chrysler) și Toyota au înregistrat pierderi de peste zece procente. Analiștii atribuie acest rezultat contribuției a doi factori: gama Honda constă în principal în mașini de dimensiune mică (de la subcompactă la medie) cu consumuri economice și în al doilea rând, în ultimii zece ani fabricile Honda au fost proiectate să fie flexibile, astfel încât pot fi oricând reconfigurate pentru producerea acelui model de automobil cerut de către piață.

Aici veti gasi cartile de service/manuale pentru toate modelele Honda

:

Accord, Civic 5D, CR-V, CR-Z, FR-V, Insight, Jazz, Legend, S2000

Nu uita sa cumperi:

Polita RCA

Baterie auto

Ulei motor

Anvelope vara

Manuale sisteme de navigatie pentru Honda

Manual sistem de navigatie Honda Accord

Manual sistem de navigatie Honda CR-V

Manual sistem de navigatie Honda Legend

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda Accord

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda Civic 5D

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda CR-V

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda CR-Z

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda FR-V

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda Insight

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda Jazz

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda Legend

Manual de utilizare/ carte service pentru Honda S2000