Am trait o tragedie

Cand am plecat la mare, ca orice cetatean responsabil, am inchis toate apele de prin casa si gazul, ca doar nu stii ce se poate intampla. La o saptamana dupa ce-am revenit, reiau ritualul in sens invers. Ajung la bucatarie, descarcerez apa si de acolo si surpriza, ia apa rece de unde nu-i. Vreo 2-3 zile am sperat ca e vreo defectiune, ca doar am mai patit si in alte dati sa primesc apa rece cu târâita, de reuseam sa umplu un pahar in 20 secunde.

Pe la sfarsitul saptamanii trecute deja eram alarmat. Nu atat eu, cat femeia care a avut grija sa-mi faca capul calendar de fiecare data cand isi aducea aminte ca nu avem apa si ea nu poate sa spele la masina. Weekend`ul am fost la Piatra Neamt la o nunta, deci n-am facut nimic, iar luni, problema inca persista. Ma duc la fimeile alea la intretinere, imi aloca un mester, vine ala, arunca o privire si observa ceea ce vazusem si eu de altfel, ca NU AM APA RECE. Asta de parca trebuia sa fii un geniu in instalatii sa-ti dai seama.

Intre timp, c-am omis sa va spun, am pus si un bilet in usa vecinului de alaturi. De ce am facut asta? Pentru ca istetul care a proiectat blocul a facut in felul urmator: la baie vine apa de jos, iar la bucatarie de la vecinul. Eu am doua tevi care imi intra in casa prin bucatarie, si am impresia ca vecinul este cel de la butoane. Nu acuz omu` doamne fereste ca mi-a facut vreo gluma, dar stiu ca alaturi nu prea sta nimeni, si ca si mine, inchide si omul tot cand pleaca de acasa. Biletul este inca in usa dupa 3-4 zile de cand l-am pus, si e posibil sa se fi amuzat de necazul si cativa cetateni de palier. Asta e.

A-2a zi dupa meserias vine si administratora. Inchipuiti-va ca femeia a bagat nasu` in instalatia mea si apoi a venit si concluzia ei: NU aveti apa! Mersi, chiar nu stiam. Mi-a promis totusi c-o sa ajunga un mester si la mine sa investigheze mai exact problema. Eu oricum nu cred ca are ce vedea ala, decat daca deschide usa vecinului, deci din punctul meu de vedere vine degeaba.

Vineri in schimb, am montat masina mea de spalat, astfel incat acum am tevi de alimentare si respectiv evacuare vreo juma de casa. Nu-i nimic, atata timp cat femeia este multumita sunt si eu 🙂

Ma gandesc cum naiba eram cand nu aveam masina de spalat. Grele vremuri am trait, sincer va zic. Acum in schimb ne e lene sa punem la spalat si sa punem rufele pe sarma :))

Astept o minune!!

No tags for this post.

Comments

  1. By Florin

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.