Jurnalul lui Sebi S03E03 – Somnambul

Jurnalul lui Sebi S03E03 – Somnambul

Dupa doua zile in care am refuzat pur si simplu sa-mi fac somnicu’ de pranz din diverse motive (care de care mai caraghioase, asa cum imi place sa spun), azi am cazut ca un erou, nu inainte de a mi se mai citi inca o carticica aleasa pe spranceana, din colectia proprie.

Dupa vreo jumatate de ora am simtit ca nu mai pot. In somn, a aparut un pipilic de ala total neasteptat, care nu m-a lasat pur si simplu sa dorm. M-am ridicat, nauc de somn, am scos obiectul muncii afara, si am inceput o plimbare prin dormitor, cautand un loc perfect unde sa las incarcatura. Prima oprire a fost langa biblioteca cu carticele (am constatat ca nu-i o idee buna ca riscam sa inund cartile), apoi am ales masa de joaca (nici aici nu mi-a placut, ca era masa prea albastra), asa c-am ajuns langa pat, m-am sprijinit usor de el, si m-am eliberat de povara un pic, dar nu complet. De acolo, am ajuns langa locul cu jucarii si-am cautat un recipient unde sa termin ce-am inceput. Fix in acel moment, apare si mami care ma ia repede de manuta si ma duce la baie. Ah, daca eram un pic mai rapid..

Jurnalul lui Sebi S03E03 - Somnambul

Mai amuzant a fost ca ea a crezut ca m-a prins la timp, si pentru moment nu a observat isprava mea de langa pat. Dupa vreo 2-3 ore, cand ne-am mai facut de treaba prin dormitor, tati a observat o mica baltoaca langa pat, cu miros si culoare specifica. Ah, si cat mai chinuit sa-l ascund.

Am urmarit apoi traseul pe camera video, si totul a fost mult mai haios decat as putea eu sa va povestesc aici. O sa ramana cu siguranta un lucru pe care parintii sa-l prezinte primei gagici pe care o aduc acasa. Plan nou, sa vad cum fac sa intru pe telefon si sa sterg filmuletul incriminator.

Daca doriti sa cititi si alte episoade, le puteti vedea aici: BEBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.