Xiaomi Mijia 1080P, probabil cea mai buna camera de supraveghere copii

Xiaomi Mijia 1080P – probabil cea mai buna camera de supraveghere copii pana in 200 lei.

Am cautat ceva timp o camera de supraveghere pentru copii, dar din pacate am fost dezamagit de site-urile din Romania. Numai camere cu rezolutii mici (VGA sau 720P) si cu foarte putine review-uri. Pusesem ochii pe Foscam C1 Lite camera care la 179 lei era o alegere buna, dar totusi nu multumitoare. Am zis sa vad care este oferta la camere 1080P, dar m-am linistit repede cand am vazut ca primul pret era de 379 lei, o camera Wansview NCM624GA, redusa de la 421 lei. Firma nu-mi spunea nimic, si parca n-as fi dat banii astia pe ceva total necunoscut.
UPDATE: A aparut pe emag – vedeti XIAOMI Camera de Supraveghere Mijia 1080P Alb la 329 sau pe quickmobile.ro la 200 lei (foarte bun pretul tinand cont ca la chinezi e 53 de dolari + transport si fara garantie) – momentan indisponibil.




Dupa indelungi cautari am ajuns pe

gearbest

, unde am gasit

camera de supraveghere

Xiaomi Mijia 1080P

. Desi sunt cateva firme care aduc

Xiaomi in Romania

, nu am gasit-o pe nicaieri la comanda. Am comandat produsul si-am facut o cruce mare. A ajuns dupa aproximativ o luna in posesia mea, desi in Romania era sosita dupa vreo 14 zile. Am ridicat-o de la posta de cartier si n-am mai avut si alte costuri gen TVA sau taxe vamale.

Pretul camerei a fost de 33 euro, la care s-a adaugat livrarea de 2 euro. La momentul scrierii articolului, pretul este de 53 dolari:)
Camera este disponibila pentru comanda si o gasiti >> AICI<<.
Camera Xiaomi Mijia 1080P are urmatoarele caracteristici:

– rezolutie 1080P/20 fps + WDR = love – imagini impecabile ziua, indiferent de unde vine lumina.

xiaomi mijia 1080p

– unghi de vizualizare de 130 grade – asezata corect in camera vezi peste 60% din ea.

xiaomi mijia 1080p

– night vision pana la 10 metri – camera are led-uri IR invizibile, astfel incat imaginile sunt foarte clare si cursive pe timp de noapte.

xiaomi mijia 1080p

– inregistrare pe card sau NAS – toate filmarile le poti salva pe un card de pana la 64 GB sau pe un NAS. Filmuletele au cam un minut si 7-10 mb fiecare, deci practic pe un card de 64 gb poti salva pana la 110 ore de filmare non-stop.

xiaomi mijia 1080p

– functie de interfon – camera are microfon si difuzor incorporat, astfel incat poti vorbi si auzi ce se intampla.

xiaomi mijia 1080p

– motion detection – se poate activa la sesizarea miscarii (pana la 15 metri) trimite o alerta pe telefon (nu am testat inca).

– posibilitatea de a face screenshot, de a inregistra ce vezi in momentul respectiv si de a urmari din urma videoclipurile, selectand ziua si intervalul orar.

xiaomi mijia 1080p

O data instalata si conectata la wireless camera Xiaomi Mijia 1080P transmite cursiv imaginile atat pe wireles (poti fi conectat si la alt wireles decat cel de acasa) cat si pe date. In cazul in care vrei sa te folosesti de telefon poti sa dai fereastra in “floating mode”, iar imaginea va ramane pe ecran si o poti pozitiona unde vrei tu.





xiaomi mijia 1080p

Poti seta daca vrei si o parola pentru accesarea camerei pentru cazul in care telefonul ajunge pe mana cui nu trebuie. Camera Xiaomi Mijia 1080P se poate detasa din rama prin rotire si o poti pozitiona printr-o prindere dubla adeziva oriunde doresti. Dupa ce-am instalat aplicatia (o gasiti in google play – aici ) si-a facut update la software si la firmware, dar din pacate o parte din meniu a ramas in chineza. Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar de ieri e totul in engleza si totul are mai mult sens acum.

Cam asa arata meniul ei:

xiaomi mijia 1080p
xiaomi mijia 1080p





In pachet veti gasi camera Xiaomi Mijia 1080P, carticele si un adaptor pentru europa. Cablul are lungime de aproximativ 1.5 metri, microusb intr-o parte, stecher in cealalta.
Si la final, pozele:

xiaomi mijia 1080p

xiaomi mijia 1080p
xiaomi mijia 1080p

Daca aveti intrebari va rog sa le lasati mai jos.

Comments

  1. By Ionut

  2. By ciprian

  3. By LowRez

  4. By ciprian

  5. By Lucian

  6. By ciprian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.