Marti 13

Cred ca incep sa devin superstitios. Nu stiu de ce, dar parca prea s-au intamplat multe.

Incep cu cea mai naspa parte a zilei de ieri, si anume primul meu accident in 4 ani de permis. Mergeam frumusel pe-o straduta, care mie-mi parea “mai principala” decat altele si in prima intersectie, cea mai mica si mai pasnica intersectie din tot Iasul (de genu- 5×5 m) nu observ semnul de cedeaza trecerea care era ascuns bine intr-un copac printre frunze si-l pocnesc frumos pe unu- fix cand mai avea 30 cm si trecea. Am franat, frane de dacie (era papucu de la munca) dar n-a fost suficient si tot l-am luat. I-am facut o borta mica in masca si i-am indoiat ceva pe dedesubt. Sa vezi cum functioneaza carma, ma duceam sa ajut de buna voie si nesilit de nimeni o prietena. Ciudat, chiar nu ma asteptam la asta

E de remarcat faptul ca procedura de asigurare, cel putin partea mea, a durat maxim 10 minute(a fost mai mult drumu- pana la metro decat procedura in sine), si fara batai de cap pe la politie. Apropos, sa-i multumesc frumos tipului ca n-a vrut sa mergem la politie ca-mi mai luam si-o amenda, si poate si permisul, asta nu mai stiu.

Asa ca acum trebe sa repar si masina (o aripa, un far, si semnalizarea). Bine totusi ca nu s-a intamplat mai urat, sau ca n-a fost nici un pieton implicat.

Partea a2a:

Nu stiu cum s-a facut, da luni seara, parca sa ma previna a explodat un furtun de pe sub chiuveta si a facut ditamai baltoaca in toata bucataria. M-am trezit dimineata si-am constat cu stupoare ca nu este apa de nici un fel. Am sperat ca au intrerupt-o cei care lucrau la un apartament vecin care m-au tot trezit toata saptamana la 7 in zgomot de pickhammer, dar nu fu asa.
In timpul in care m-am dus tocmai in practiker sa iau teava buclucasa, a venit proprietarul si-a inlocuit el racordul, deci inca o plimbare prin ploaie de-aiurea ca nu-mi ajunsese cea pe la asigurari.
Abia la ora 22.30 a inceput sa curga din nou apa, si m-am putut si eu bucura de-un dus cald binemeritat.

Apoi, ca sa fie meniu complet, m-am trezit noaptea la pe 4.20 si m-am chinuit sa adorm timp de-o ora, ora in care am visat accidentul in toate modurile posibile.
Cam asta a fost ziua mea de ieri, a voastra cum a fost?

Comments

  1. By Anka

  2. By cipoc

  3. By bog

  4. By QuadroQ

  5. By cipoc

  6. By bog

  7. By cipoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.