Maggi ideea zilei pui crocant la cuptor

Am incercat si eu ca tot omu` curios maggi ideea zilei pui crocant la cuptor. M-am gandit ca atata timp cat nu implica prajire nu are cum sa fie chiar asa de rau. Cred ca din start am facut o greseala cand nu am taiat pieptul de pui in bucati mai mari. Oricum pieptul de pui nu este chiar asa de gros incat sa-ti iasa cum trebuie. Prin urmare, bucatile de pui de la cuptor au iesit un pic cam uscate, mancabile, dar uscate.

Ce nu mi-a placut de nici un fel si nu recomand nici la dusmani este sosul pe care trebuie sa-l faci tu amestecand praful lor cu maioneza/ketchup. In reclama apar 2 copii care se bucura asa tare de acest pui si inmoaie cu atata voiosie pieptul in sosul ala de zici ca-i dumnezeu pe pamant. Nimic mai eronat: sosul ala nu este acceptabil de nici un fel. Mai bine lasi maioneze/ketchupul asa cum sunt ele decat sa faci prostia sa amesteci cu praful lor. Dupa prima inghititura am stiut ca nu voi manca asa ceva. Simti cum te arde la stomac nu alta. In nici un caz nu recomand copiilor. Ma scutesti de prajit ca-i daunator si tu faci sosul ala de te ia cu dureri?
Chiar is curios daca a mai incercat cineva si cum i s-a parut sosul.

Comments

  1. By alex_blue

  2. By somnik

  3. By ciprian

  4. By TravelMaria

  5. By relansat

  6. By Andrei

  7. By Nina

  8. By cristina

  9. By ciprian

  10. By nicol

  11. By dalida

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.