Xiaomi Mijia 1080P – probabil una dintre cele mai bune camere de supraveghere

Xiaomi Mijia 1080P – probabil una dintre cele mai bune camera de supraveghere copii pana in 200 lei

De cand cu copilul prin casa am zis ca ar fi mai bine sa-l pot supraveghea cand doarme ziua, asa ca am inceput cautarile pentru o camera de supraveghere. Uitandu-ma prin oferta emag-ului si a altor magazine din on-line dupa aceste produse am ajuns la concluzia ca nu merita achizitia din Romania. O camera care sa fi fost pe placul meu incepea de la peste 350 lei, ceea mi s-a parut parca un pic prea mult. Am ajuns inevitabil in cautarile mele la site-urile de chinezi, unde am dat peste Xiaomi Mijia 1080P, o camera compacta, cu unghi de 130 grade, WDR, suport pentru inregistrare pe video pe card la aproximativ 180 lei cu transport inclus.

Am gasit echivalentul in Romania – XIAOMI Alb Camera De Supraveghere YI Home 2 1080P Alb – Doar 584.9 lei!

Xiaomi Mijia 1080P

Am dat comanda pe 20 aprilie si pe 16 mai o aveam deja acasa. A ajuns relativ repede in Romania si apoi a dat de posta romana. Aici cred ca a stat cam 10 zile pana am primit biletelul acasa ca ma pot duce sa o ridic. Am avut noroc c-a ajuns la posta de cartier si nu m-a intrebat de vama sau TVA, asa ca 180 lei a fost suma finala platita.

Camera este disponibila pentru comanda si o gasiti >> AICI< <.

Am ajuns acasa si m-am pus pe instalat. Asa cum ma asteptam, mi-am prins urechile in meniuri si orice as fi facut camera imi aparea ca neinstalata. Bineinteles ca pe net n-am gasit pe nimeni care sa fi avut aceeasi problema ca si mine, deci numai de bine. Dupa 2-3 ore cand eram gata sa renunt imi vine in minte sa selectez initial tara China si nu USA. Eh, de aici s-au deschis alte porti. Totul a inceput sa mearga ca pe roate, si-a facut singura update la soft si la firmware.

Initial o parte din menu era in chineza, dar zilele trecute din senin s-a schimbat singur in engleza. Nu stiu exact ce-am facut, dar a inceput acum sa aiba logica totul.

Folosesc deja de aproape doua saptamani Xiaomi Mijia 1080P si pot spune c-am facut alegerea potrivita. Cel mai bun lucru la ea este night vision-ul, care in conditii de bezna totala distinge un obiect de 5 cm de la o distanta de trei metri.

Cititi restul review-ului >> AICI < <

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.