Accident bazar Iasi 23 iunie 2017

Zona in care s-a intamplat accidentul de azi imi este foarte familiara. Traseul meu spre casa trece in fiecare zi pe acolo, deci stiu exact cum sta treaba. Am pe camera peste 30 de filmulete cu soferi care circula pe linia de tramvai in acea zona. Desi la capatul refugiului este un semn MARE albastru care iti indica faptul ca trebuie sa ocolesti prin dreapta, foarte multi soferi, mai ales cand este foarte aglomerat nu tin cont de el si te poti trezi cu o masina infipta in portiera, sau mai grav, asa cum s-a intamplat si azi. Acum tot timpul casc ochii de doua ori inainte de a face stanga pe langa bazar pentru ca era sa mi-o iau de cateva ori.

Accidentul de azi este regretabil si este foarte probabil sa se mai repete atata timp soferii nu respecta regulile de circulatie. Intr-un caz fericit, o sa fie culpa comuna. Intr-un caz mai nefericit, cel care mergea neregulamentar o sa ia doar o amenda ca n-a respectat semnul de circulatie, iar celalalt sofer o sa ramana fara permis ca n-a acordat prioritate si o sa plateasca toata paguba. Chiar is curios care este raspunsul politiei pentru asemenea cazuri. Eu as merge pe varianta doi.

Ar manca politia o paine buna daca ar sta acolo la bazar sau pe la refugiile din CUG. Acolo pe la bazar se mai respecta semnul ala, dar la cele din CUG (mai ales ca semnele sunt puse relativ recent) cred ca ar putea da amenzi pe banda rulanta.

Comments

  1. By Marian Juravle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.