Primaria Iasi declara deschis sezonul la pescuit

Dupa stirea de ieri (cea cu delfinii de pe bahlui) avem azi inca una la fel de imbucuratoare. Primaria Iasi impreuna cu AVPS Iasi declara deschis sezonul de pescuit in tot judetul asa cum face fiecare an, o data cu Buna Vestire.

Iesenii nu au stat prea mult pe ganduri, au scos de la pastrare unditele si minciogurile si au iesit dupa prada. Cea mai accesibila balta pentru un iesean a fost cea din zona metalurgiei, unde a fost si suprins de catre un conducator auto care a trimis poza pe adresa redactiei.

Dupa primirea pozei am fost pe teren pentru a vorbi cu ieseanul pescar. Acesta se numeste Andrei Fişescu si este pescar profesionist de peste 10 ani. Acesta a declarat pentru noi: “Am fost bucuros la auzirea vestii. M-am cam ramolit un pic cu iarna asta care parca nu se mai termina dar imi revin repede. Captura de azi a fost destul de consistenta, si parca imi pare rau acum c-am dat comanda la pescarie (asa cum fac de obicei sa fiu acoperit in cazul in care nu prind nimic si trebuie sa ma justific fata de sotie). Nu-i cu suparare ca tot e Buna Vestire azi si se mananca peste. Daca tine vremea cu noi voi mai reveni tot aici.”

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.