Va rugam folositi manusile!!

Nimic nu ma enerveaza mai tare cand cumpar ceva de la brutarie/patiserie din Kaufland decat babele care iau la rand la pipait fara manusi fiecare chifla sau corn pana gasesc unul care sa le convina. De multe ori, chiar daca tu folosesti manusile de langa stand pentru a lua produsele, nu inseamna ca altcineva a fost la fel de grijuliu ca tine si le-a folosit.

Am fost martor de cateva ori la astfel de practici si intr-un final nu m-am putut abtine si tot m-am luat de-o doamna care facea asta. Mai erau cateva produse expuse si ea incepuse sa le ia la rand in cautarea celor proaspete. I-am aruncat o privire de genul “mori” si i-am sugerat discret sa foloseasca manusile. S-a ofticat asa tare ca i-am atras atentia, c-a lasat tot acolo si-a plecat cu coada intre picioare. Bineinteles c-am sfarsit prin a nu mai cumpara nimic de acolo. Mi se pare un pic aiurea sa ajungi la o varsta si sa nu cunosti cateva reguli simple de igiena.

Daca cei din supermarket cheltuie niste bani sa-ti puna la dispozitie niste manusi de unica folosinta pentru a lua produsele, e asa greu sa le folosesti? Daca doamna de la raionul de carne proaspata/ mezeluri era cu mainile neprotejate oare cum ar fi reactionat doamna de mai devreme? Iesea scandal, iesea!

Nu vreau sa ma gandesc de cate ori am luat produse ce-au fost pipaite de anumiti cetateni, dar macar nu i-am vazut eu facand asta.

Comments

  1. By Yamasha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.