Un vin la vremea lui..

In timp ce socializam cu Constantin pe facebook, sau mai bine zis in timp ce-i uram “toate bune” la vederea celor 3 sticle de vin cu care urma sa se delecteze, in discutie a intrat domnul Jean Valvis, care a promis celor 3-4 oameni care participasera la discutie ca vor avea parte si ei de o degustare a celor trei vinuri. Va dati seama ca am zis ca-i o gluma prima oara! Am aflat mai apoi ca domnul mai sus numit se ocupa de vinurile de Samburesti, Aqua Carpatica si urmareste cam tot ce misca in social media, dovada si faptul ca a intrat in discutie cu noi.

Asta era pe la o sambata. Marti primesc un telefon cu unde va gasesc sa va aduc vinurile promise. Deja nu mai avea rabdare. Eram mai rau ca un copil mic caruia i se promisese o inghetata daca va fi cuminte. Cu chiu cu vai m-am abtinut sa nu desfac una din sticle inainte de a pleca la munca.

Fara sa exagerez in vreun fel, primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns seara acasa, a fost sa desfac sticla de vin rosu, ca acea sticla imi facea cel mai tare cu ochiul datorita culorii intense. Rouge de Roumanie se numeste vinul si este cel mai nou vin lansat de catre Domeniile Samburesti. O caracterizare foarte buna a acestui vin a facut-o domnul Jean Vlavis: “Rouge de Roumanie este primul cupaj din istoria Samburestiului care combina caracterul masculin, structurat si ferm al lui Cabernet Sauvignon cu soiul Merlot care este mai rotund, mai catifelat si mai sensibil.“. Rouge de Roumanie este un vin sec, delicios, cu o aroma puternica, care gadila intr-un mod placut papilele gustative.

Judecand dupa faptul ca am gasit jumatate de sticla a-2a zi cred ca n-am fost singurul de parerea asta. Abia astept sa descopar in zilele urmatoare si aromele celorlalte doua vinuri, Sauvignon Blanc Domeniile Samburesti si Sauvignon Blanc Samburel de Olt, respectiv un vin sec, si unul demisec.

Multumiri pentru echipa Valvis Holding care este atenta la tot ce misca, si bineinteles pentru domnul Jean Valvis, care a binevoit sa imparteasca cu noi delicatesele de mai sus.

Comments

  1. By eBogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.