Iasule, noi te iubim in continuare

Nu da domnu` oare in secolul asta sa se termine cu toate lucrarile de prin Iasul asta? Am cam ajuns sa ma satur si judecand dupa ce mai citesc pe ici pe colo nu sunt singurul care nutreste acest sentiment. Citisem ieri ca asfaltarea pe strada Sf. Lazar intra in stadiul final, dar cum am citit in graba am inteles ca sambata incepe lucrarea. Acum ca ma gandesc mai bine sambata era finalizarea si nu inceputul lucrarii..whatever..potato patata, tot acolo e.

Tinand cont ca de obicei prind maxim un semafor in Podu` Ros, nu mica mi`a fost mirarea azi cand era coada cam pe jumatea bahluiului. Am zis bineinteles sa fac un pic dreapta si sa ies rapid pe Sfantu` Lazar si apoi in Podu` Ros sa fentez toata coada. Am crezut ca a fost o idee buna la inceput cand am vazut cat e de liber. Deja ma felicitam pentru alegerea facuta. Singura problema a fost ca asa cum am facut eu dreapta, la fel au facut si altii, la care s-au adaugat si cei care au fost obligati sa faca stanga inainte de SRI. Erau zeci de masini la coada. Nervi draci..

In concluzie, in loc sa merg inainte impreuna cu toata coada, am folosit “scurtatura” si am pierdut de doua ori mai mult timp decat era normal. Sa nu mai zic ca nici n`am mai clatit ochii pe drum ca n`am avut la ce..Trebuie sa ma gandesc pentru maine la un alt traseu sa nu mai patesc ca azi. Neaparat!

Comments

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.