Istoria Mitsubishi Motors începe acum mai bine de 100 de ani, în 1870, când un tânăr antreprenor japonez pe nume Yatarō Iwasaki (1834–1885), care lucra pentru stăpânul său Tosa Clan, decide să pornească o afacere pe cont propriu, o mică companie navală numita Tsukumo Shokai.

Nu după mult timp, compania și-a extins activitățile în noi domenii. De la transportul naval s-a dezvoltat în construcția de nave , apoi în industria grea, producția de petrol și oțel, industria chimică, electronice, etc.

În 1917 Mitsubishi a creat prima linie de producție de automobile din Japonia, odată cu Mitsubishi Model A, o copie a lui Ford Model T. Un an mai târziu a apărut prototipul primului camion Mitsubishi. În 1928 a fost fondată compania aeronautică Mitsubishi care producea Mitsubishi MC-1. Primul autobuz a fost produs în 1932 (FUSO B-46). În prezent există peste 35 de companii separate Mitsubishi care produc de la nave, avioane, petrol, gaz, plastic, fibre sintetice, la produse electronice, software și automobile.În 1970 divizia responsabilă cu fabricarea motoarelor pentru automobile s-a constituit într-o companie independentă numită Mitsubishi Motors Corporation.

Mitsubishi azi

Azi, Mitsubishi este prezent pe plan mondial în peste 170 de țări. Din Islanda până în Turcia și din Irlanda până în Rusia, Mitsubishi Motors este prezent în peste 30 de țări din Europa. Mitsubishi Motors a venit în Europa în 1974 odată cu apariția primelor modele Lancer și își continuă și în prezent dezvoltarea pe piețe noi, inclusiv și în România.

În decembrie 2002 companiile de distribuție și holding din Europa au fuzionat creând Mitsubishi Motors Europe. A fost punctul culminant al unui an în care MME și-a schimbat viziunea și s-a reorganizat, cu scopul de a forma o structură logică, unificată a activităților pe plan european. Reorganizarea a fost parte a schimbării Mitsubishi Motors la nivel mondial. Astăzi, de la sediul din Amsterdam, Mitsubishi Motors Europe (MME) conduce o afacere care cuprinde vânzări, marketing și distribuție a automobilelor, pieselor de schimb și accesoriilor în Europa.

Aici veti gasi cartile de service/manuale pentru urmatoarele modelele Mitsubishi: ASX, Galant, Outlander, Eclipse, L200, Lancer, Pajero, Colt, Delica, Grandis, i-MiEV

Nu uita sa cumperi

Polita RCA

Baterie auto

Ulei motor

Anvelope vara
Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi ASX

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Outlander

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Lancer
Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi L200

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Galant

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Eclipse
Manual de utilizare/carte de service Mitsubishii-MiEV

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Grandis

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Delica

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Colt

Manual de utilizare/carte de service Mitsubishi Pajero