Hummer a fost o marcă de camioane și SUV-uri comercializate din 1992 de către AM General atunci când aceasta a început sa vândă o versiune civilă a Humvee M998.

În 1998, General Motors a cumpărat numele mărcii și a produs trei vehicule: originalul Hummer H1, bazat pe Humvee, Hummer H2 și modelul Hummer H3 care au fost bazate pe alte vehicule mai mici civile de piață. Viabilitatea mărcii Hummer a fost revizuită de GM din 2008. Marca nu a fost transferată la Lichidarea Motors Company ca parte a falimentului GM în 2009, a fost reținută de către GM în scopul de a investiga vânzarea mărcii.

Producătorul chinez de automobile, Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Company a anunțat că ar cumpăra marca Hummer, dacă guvernul aprobă tranzacția. Cu toate acestea, producatorul chinez de echipamente industriale a retras oferta după ce nu reușise să obțină aprobarea de la autoritățile de reglementare din China. Potrivit Reuters, Ministerul Comerțului din Republica Populară Chineză a respins afacere la 24 februarie 2010, dar o purtătoare de cuvânt a ministerului neagă că a respins cererea care a fost blocată timp de opt luni.

La sfârșitul lunii februarie 2010, General Motors a anunțat că va începe demontarea mărcii Hummer. Două zile mai târziu, producătorul de automobile a anunțat că a fost abordat cu oferte noi pentru marcă, după ce afacerea cu Sichuan Tengzhong nu a putut fi finalizată.

Până în aprilie 2010, orice vânzare a mărcii a devenit puțin probabilă deoarece inventarul a fost epuizat și dealerii Hummer au început să se închidă. După ce a onorat comanda de o flotă de automobile pentru un serviciu de închiriere, ultimul Hummer H3 a ieșit de pe linia de producție la Shreveport pe 24 mai 2010.

Aici veti gasi cartile de service/manuale pentru toate modelele Hummer: H2, H3

Nu uita sa cumperi

Polita RCA

Baterie auto

Ulei motor

Anvelope vara
Manual de utilizare/carte de service Hummer H2

Manual de utilizare/carte de service Hummer H3