Uvertura Mall Botosani va fi deschis cu program limitat

La numai doua zile de la deschiderea mall-ului Uvertura din Botosani s-a hotarat inchiderea acestuia si limitarea intrarii clientilor dupa un program strict ce va fi afisat in fiecare zi pe usile de intrare.

poze Uvertura Mall Botosani

Patronul mall-ului, Dănuţ Prisecariu declara: “In aceste doua zile am numarat peste 50.000 de oameni. Asta inseamna ca jumatate din populatia Botosaniului a vizitat si a cumparat din Mall in aceste doua zile. Recunosc sincer ca nu ma asteptam la asa avalansa de oameni. Din acest motiv, incepand cu luni, 1 aprilie intrarea in complex se va face dupa un anumit program si dupa anumite criterii bine stabilite. Unul din ele, si cel mai important zic eu, va fi verificarea la intrare a portofelelor clientilor de catre agentii de paza. Cine nu va avea macar 50 lei in portofel nu va putea intra. Incercam astfel sa limitam intrarea #saracilor in mall, ei nefacand altceva decat sa caste gura, fara insa a cheltui nimic.

Deasemenea, pentru persoanele supraponderale va fi creata o scara rulanta care va duce direct la food court pentru a evita incarcarea inutila a etajelor. Este foarte clar care este destinatia finala a acestor persoane, si chiar nu ar avea rost sa incurce clientii care chiar vor sa cumpere ceva”.

Patronul mall-ului din Suceava si-a manifestat dorinta de a-i primi pe cei care nu mai incap in mall-ul botosanean, si a promis ca in urmatoarele zile va pune la dispozitie in mod gratuit autocare pentru transportul clientilor de la Botosani la Suceava.

*Acest text este un pamflet. Luati-l ca atare
foto

Comments

  1. By Razvan

  2. By ciprian

  3. By ciprian

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.