50000 de clienti rechemati la Kaufland

Era doar o chestiune de timp pana cand scandalul carnurilor sa loveasca si in lantul de magazine Kaufland. Carnea vizata sunt binecunoscutii mici, atat de cautati alaturi de o bere in zilele calduroase de vara.

Inspectorii DSVSA au descins in forta la punctul de vanzare a micilor, au comandat 3 portii #cudetoate (mustar+ketchup+paine+scobitori) si nu mica le-a fost mirarea cand dupa consumarea pofticioasa a portiilor de mici organul a inceput sa creasca la niste dimensiuni la care sotiile lor n-au visau niciodata. Asa si-au dat seama ca este ceva in neregula cu carnea din care sunt facuti micii si este foarte posibil ca aceasta sa fie carne de cal, si nu porc+vita asa cum scria pe ambalaj.

Untitled

Pusi in fata acestor acuzatii, reprezentantii Kaufland au declarat: “Daca se dovedeste intr-adevar ca toata carnea din care sunt facuti micii este in proportie de peste 50% carne de cal vom fi nevoiti sa rechemam oamenii care au mancat de la noi in ultima perioada pentru a achita cel putin un leu peste costul lor actual, doarece au mancat o carne calitativ superioara la pret de carne normala de porc. Este o chestiune normala pana la urma, daca firmele producatoare de masini o fac, noi de ce sa n-o facem?”. Dupa calculele facute ar fi vorba de peste 50000 de oameni, dar este foarte posibil ca numarul lor sa fie mai mare de atat datorita “marimii problemei”.

Reprezentatii DSVSA vor continua controalele si in perioada urmatoare daca sotiile lor se vor declara multumite de noile dimensiuni. Vom reveni cu detalii.

*acest text este o incercare de pamflet..

Comments

  1. By Razvan

  2. By Gabriel

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.