Consultantul prono

Daca am avut clientul prono cred ca e musai sa existe si consultantul prono.

De unde vine denumirea de consultant prono? Pai e foarte simplu: de fiecare data cand aveam un coleg nou era nevoie de o initiere in a face proba la televizoare. Unii intelegeau mai greu, altii mai usor, dar ideea finala era cea care conta: dupa ce-ai gasit canalul neaparat sa dai pe 15 ca acolo e o imagine care se vede impecabil si clientul va fi impresionat. Pentru cei care nu stiu ce inseamna canalul 15 pe antena Focus Sat va zic eu: pe canalul 15 era pornache de dimineata pana seara. Aveai sansa sa gasesti orice iti trece prin minte cand faceai zaping printre canale.

Va dati seama ca au fost care si-au luat-o si cand faci proba la vreo baba ultimul lucru pe care ar vrea sa-l vada e o gagica cu mataranga`n gura. Sau mai stii, poate ii amintea de anii tineretii..

Recunosc ca inevitabil mi-am luat-o si eu. Nu din cauza ca nu stiam ce-i pe canalul 15 ci datorita faptului ca in timp ce schimbam canalele unele mai ramaneau in urma (si cum murphy trebuie sa manance o paine) si ajungeam bineinteles la 15, canalul nostru preferat. Am patit asta chiar de doua ori in aceeasi zi. Privirea clientilor, priceless.

Mai faceam inca o smecherie la cei noi. Aveam niste telecomenzi de la Philips pe la 3-4 milioane care gaseau orice fel de dispozitiv ai fi avut. Pentru acea telecomanda, receiver-ul de la focus era nimica toata si il gaseam fara probleme. Inchipuiti-va uimirea colegului cand televizorul ajungea “din greseala” pe 15, el avand telecomanda normala in mana.

Intre timp ne-am linistit.. 🙁

Comments

  1. By Yamasha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.