„Cerere in casatorie” de A. P. Cehov

Pentru a respecta reteta unei saptamani incheiate cu voiosie si buna dispozitie, am pasit duminica seara pragul Atenelui Tatarasi pentru a da curs “Cererii in casatorie” a lui Cehov. Cu o usurinta extraordinara, am intrat in fantezia dezlantuita a regizorului si m-am facut partasa la bucuria si trairile actorilor.

Am gasit un Ivan Vasilievici tulburat, ajuns la ‘varsta critica’ de 35 de ani care, nedorind sa raman neinsurat merge la vecinul sau, ‘stimabilici’ Stepan Stepanovici pentru a o cere de sotie pe fiica acestuia, Natalia. Petitul se transforma intr-un adevarat razboi al orgoliilor, actiunea concentrandu-se in jurul unei pasuni, Poiana Boilor ce genereaza o cearta uriasa. Dramatismul situatiei este amplificat de o vioara si un acordeon care completeaza perfect dialogul desprins din absurd si nuanteaza armonios emotia scenica.

..si asa mai departe

Vor reusi sau nu cei doi sa treaca peste disputa iscata si sa aiba parte de fericire conjugala? Va las sa descoperiti singuri deznodamantul acestei confruntari aprige, dand curs invitatiei Ateneului Tatarasi la o noua reprezentatie a spectacolului de teatru, vineri, 30 mai 2014, incepand cu ora 19.00.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.