Tipic romanesc – 3 accidente in 30 minute

Citeam azi in ziarul de Iasi despre trei accidente petrecute la interval de jumatate de ora. Cred ca este un record ceva ca n-am auzit pana acumd de asa ceva. In linkul respectiv aveti intreaga poveste.

Hai ca pe primul l-am inteles si ma bucur ca a reusit sa-l ocoleasca si nu au fost probleme mai grave. Dati-mi voie in schimb sa rad de ceilalti doi care dorm in papuci si sunt cu ochii dupa avioane. Tipicul romanesc intervine atunci cand cei care au lovit din spate au fost mai interesati sa caste gura la accident decat sa fie atenti pe unde merg.

Ar mai fi o versiune pe care eu n-am inteles-o niciodata: sunt soferi care atunci cand vad o masina de politie si chiar daca merg regulamentar, coboara viteza cu cel putin 20 km sa fie siguri. Si astfel te trezesti ca cel din fata iti baga o frana brusca din senin si asa se produce inevitabilul.

Azi au fost implicati 3 din 4 categorii care imi sunt mie tare dragi: masinile de livrari la domiciuliu, cele de la paza si cetatenii care au uitat limba romana. Daca mai era si un taximetrist pe acolo implicat, spectacolul ar fi fost complet.

Aveti mai jos si un video cu păţiţii:

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.