Cel mai bun traseu spre mare Iasi-Constanta-Costinesti

Asa cum v`am promis, revin cu cel mai bun traseu spre mare cu plecare din iasi, traseu testat de mine cu masina personala.
deci, iasi – vaslui- barlad- tecuci- braila-viziru-insuratei-baraganul-tandarei-giurgeni-harsova-constanta-costinesti, cu cateva amendamente

De la barlad poti sa mergi spre galati prin targu bujor, pe aici am gresit eu drumul la dus si m`am incurcat cu tot cu gps prin toate satele alea, si nu prea recomand ca`i plin de gropi

La viziru, se lucreaza intens pe bucata de drum viziru-pana spre giurgeni aproape si este un garcea pus acolo sa nu te lase sa intri pe drumu` ala. Am intrat, am economisit un pic intr`adevar, daca erau niste gropi si pietris de creadeam ca nu mai ies. NERECOMANDAT!!

Pe la insuratei-baraganul sunt cam 15 km cu cateva gropi pe mijlocul drumului si fara prea multa bataie de cap, iesi rapid din zona.
La Giurgeni se achita taxa de pod si la dus si la intors in valoare de 8 lei

Avantajul acestui traseu e ca nu iesi pe autostrada de care mie mi`este un pic groaza, si daca pleci intr`o zi normala a saptamanii n`ai sa prinzi aglomeratie eventual doar de la eforie nord incolo.
Lungimea totala a traselui cam 500 km.

Daca aveti si alte intrebari le astept.

Comments

  1. By diaan

  2. By tudor

  3. By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.