FESTIVALUL GIRAFELOR – craft beer, street food, live music

Iti plac micii? Berea la pet nu este niciodata suficienta? Daca te gandeai la cele de mai devreme cand ai vazut anuntul, sa stii ca ai gresit festivalul baiatul meu.

Festivalul Girafelor va avea loc in parcarile de la Ciric, stiti voi, alea care nu au adus niciun ban la primarie pana acum. Organizatorii s-au gandit ca ar fi un loc bun pentru desfasurarea evenimentelor din 7-9 septembrie. Numai bine incepe scoala dupa acel weekend si e ultima sansa a parintilor sa se simta bine, intr-un mediu relaxat.

festivalul girafelor

Festivalul Girafelor va propune mai bine de 30 de sortimente de bere artizanala, produsa in Romania, exclusiv pe cale naturala, fara chimicale. Alaturi de sortimentele de bere vom gasi si mancare buna oferita de vendori de tip street food, ce vor oferi participantilor adevarate experiente culinare.

Pentru ca berea si micii, scuze mancarea dichisita sa alunece mai usor, in toate cele 3 zile vor fi trupe care vor intretine atmosfera, acoperind o plaja larga de gusturi: DJ, blues, rock, jazz, funk si artisti de folclor din zona culta. Cateva nume: Trei Parale, Jean Gavril, Odyssey, Tan­gerine, The Krypto­ni­teSparks, White Mahala, Alister Mars, UFe, Andrei Cerbu & The Cros­sroads, Dacika, Jurjak, Kos­ta.

Biletele vor costa 20 lei pentru fiecare zi sau 50 lei pentru toate cele trei zile de festival. Biletele pot fi achizitionate inaintea evenimentului de pe www.iabilet.ro sau din reteaua iabilet.ro. În cazul în care va fi achizitionat la intrarea in festival, un bilet va costa 30 lei pentru fiecare zi.

Festivalul Girafelor este la prima editie, dar sunt sigur ca nu va fi si ultima. Puteti citi mai multe detalii despre programul pe zile direct pe site-ul dedicat: www.girafele.ro sau vizionati filmuletul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.