Firme de curatenie din Iasi

Va povesteam zilele trecute, mai exact aici despre renovarea apartamentului meu si de toate bucuriile care au venit o data cu asta. Ce nu v-am povestit (pentru cei care n-au trecut prin asta inca) a fost ce a urmat dupa ce au plecat muncitorii si mai ales ce au lasat in urma lor.

Va zic drept ca dupa ce-am terminat renovarea am gasit niste locuri (colturi) de casa care nici macar nu stiam ca exista. In toate acele locuri era ramas un praf fin de tot (mai calitativ decat ce priza Mutu) rezultat in urma finisarii peretilor cu smirghel. Cand am zis ca aspiratorul meu si-a dat demisia sa stiti ca n-am glumim deloc si situatia a fost cat se poate de reala.

Dupa ce ne-am apucat de facut curatenie si-am vazut proportiile dezastrului am inceput sa cautam mai multe detalii despre firme de curatenie din Iasi si am realizat ca era mai ieftin (si cu siguranta mai rapid) sa fi apelat la o asemenea firma care sa se ocupe de toata curatenia de dupa constructor.

La o cautare rapida pe google am dat peste Everclean, o firma de curatenie din Iasi care ofera fix acest timp de servicii, si care era si destul de aproape de noi ca pozitionare. Am extins apoi cautarile si ne-am uitat si dupa pareri despre Everclean pentru a fi siguri ca facem alegerea cea mai buna. Am vazut pe site-ul lor ca folosesc aparatura de curatare si echipamente Karcher, iar solutiile sunt biodegradabile si mai ales non-toxice.

Serviciile oferite de cei de la Everclean sunt accesibile oricui la preturi mai mult decat decente, fie ca e persoana fizica sau juridica. Doar dupa ce apelezi la serviciile unei firme specializate iti dai seama ce usor putea fi totul, iar orele/zilele pierdute le-ai fi putut petrece intr-un mod mult mai placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.