Jurnalul lui Sebi S03E06 – La cumparaturi

Jurnalul lui Sebi S03E05 – La cumparaturi

Printre atatea ploi, am prins o portita de 30 de minute in care am iesim un pic sa luam niste aer. Si cum ne plimbam noi asa, vine mami cu o idee geniala: “Ce-ar fi sa facem o salata de fructe?”. Am facut inventarul la ce fructe avem prin casa si dadea cu virgula pe ici pe colo, asa ca hai sa mergem la aprozar sa mai luam una alta.

S-a dus tati pana sus sa ia o masca sa poata intra in magazin, dar a uitat sa-mi ia si mie una, c-as fi vrut sa intru si eu un pic, pentru ca asa cum stiti, ma pricep la orice.

Nfine, intra tati singur, iar eu cu mami am ramas in usa, sa supraveghem lucrurile cu atentie, sa nu uite nimic. Si incep sa-i strig din usa:

S: Tati, ia vezi de struguri!
T: Nu cred ca sunt.
S: Vezi in fata, ii vad euuuu. In fataaaa!!!
T: Bine, bine.
S: Tatiii, vezi si banane.
T: Da, da..
S: Tatiiiiiiiiii, ia-mi si o portocala.
S: Cipriannnnn, ma auzi? (m-am gandit sa-i spun pe nume, sa fie sigur ca despre el e vorba). Probabil ca ma auzea, ca toti cei din magazin m-au auzit, doar reactiona la fel de repede cum o fac eu cand ma anunta mami ca mi s-a terminat portia de desene animate. O doamna chiar l-a intrebat pe tati daca n-are nevoie de-o harta sa se descurce:)) Nu stiu de ce radeau toti pe acolo, ca era o treaba serioasa ce faceam eu..

Intre timp, o doamna aduce o ladita plina cu cirese. Iamiii, tatiiiiii, ia si niste cirese, ca mi-e pofta.

Jurnalul lui Sebi S03E05 – La cumparaturi

Noroc cu indicatiile mele pretioase, ca dupa el ar fi iesit cu doi cartofi si-o sfecla. Nu ai nevoie de o lista de cumparaturi cand esti cu mine, stiu exact ce trebuie luat. Dupa atata treaba, salata de fructe a picat la fix. M-am implicat personal in executarea ei, sa stiu sigur ca iese delicioasa, si chiar asa a si fost.

Daca doriti sa cititi si alte episoade, le puteti vedea AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.