Banda pentru mijloacele de transport pe sectorul Podu Ros-CUG si retur

Desi a fost anuntata cu surle si trambite, banda unica pentru mijloacele de transport s-a poticnit. S-a promis ca pana la inceperea scolii se va rezolva, dar uite c-au trecut deja aproape 2 luni si nu s-a intamplat nimic, iar cele 8-10 tone de vopsea cumparata stau cuminti intr-un depozit, in asteptarea deznodamantului.

Surse apropiate din primarie, au o alta versiune. Se pare ca se lucreaza de zor la niste modificari cu privire la mijloacele de transport si masinile care vor avea voie sa circule pe aceasta banda unica, si se incearca introducerea pe aceasta lista scurta si a BMW-urilor, mai putin celor cu volan pe dreapta sau inmatriculate pe Bulgaria, ca aia nu merita, dai dracu’.

Aceleasi surse din primarie spun ca propunerea apartine consilierului Ionel Bămveu, care a argumentat modificarea prin urmatoarele: “se stie ca soferii de bmw se grabesc tot timpul, nu stiu sa semnalizeze si nu tin benzile facand slalom printre masini. De ce sa nu-i ajutam? Se urca pe banda a treia din capat CUG si pana in podu ros nu mai au treaba. Simplu si la obiect.”

tramvai CUG-Copou

Alti consilieri (care nu au BMW) au propus ca posesorii de BMW, daca tot circula pe banda a3a, sa ia din statie, in limita locurilor disponibile cate 2-3 calatori, astfel incat sa se optimizeze si ruta de tramvai si autobuz, eventual sa se reduca numarul acestora. In BMW-uri vor fi montate taxatoare si va fi posibila bineinteles si plata cu cardul. Ramane de vazut care va fi forma proiectului final.

Chiar si asa, lucrurile momentan stagneaza, iar banda unica mult asteptata este doar pe o hartie undeva intr-un sertar. Vom trai si vom vedea ce va mai fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.