La Orange se poate si de bunavoie

Am inceput de vreo saptamana si-un pic calatoriile cu tramvaiul/autobuzul. Cand era un pic mai liber aveam timp suficient sa butonez de acasa pana la serviciu. Acum ca s-a aglomerat, abia reusesc sa bag mana in buzunar (al meu, da?). Toata bucuria mea s-a terminat brusc cand am dat un mesaj la credit si am vazut ca dintr-un giga (nu radeti, n-am avut nevoie de mai mult pana acum) mai aveam vreo 200 mega.

CSF?NCSF.

Am cautat printre mailurile mai vechi si-am vazut ca oferta anterioara expirase pe la sfarsitul lui august, deci puteam negocia. Pun mana pe telefon si sun. Dupa cateva meniuri intortocheate ajung intr-un final sa discut c-o persoana.

Aveam deja pregatit discursul: ofertele de la cartela, ofertele de la concurenta, totul pentru a primi cea mai buna oferta. Eram dispus sa ajung si pana la amenintarea cu renuntarea la un abonament dupa 15 ani, doar sa capat ceea ce voiam.

orange

Ii zic respectivei moartea caprioarei si-mi expune doua variante: una mai scumpa (asa cum ma asteptam) si inca una mai mica decat ce am in mod curent, dar cu aceleasi beneficii si in plus 5 GB de net:). Am primit frumos contractul pe mail, am lecturat si-am dat ok-ul.

Am ramas usor surprins, dar se pare ca mai nou se poate si de bunavoie. Daca nu mai esti in perioada contractuala se pare c-au devenit un pic mai flexibili si mai ai cu cine discuta. Si ce chef de cearta aveam:))

Verificati cum stati si negociati-va contractele, ca e pacat, zau asa. Ca vorbim de orange, vodafone, telekom sau ce-o mai fi.

No tags for this post.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.