Bye bye BRD, bine ai venit ING

Dupa ce cardul de Raiffeisen a fost inchis datorita comisioanelor nesimtite, 4-5 lei/luna, comision 4 lei la incasare, a sosit randul BRD-ului sa aiba aceeasi soarta. Daca nu era sa primesc bani din mai multe parti, pot spune pana la un punct ca BRD-ul era ok. Mergeam pe conventia de la serviciu, dadeam vreo 7/10 lei pe an, nici nu stiu. Cum am ajuns sa inchid BRD-ul subit? Pai trebuia sa primesc cei 20 lei fabulori de la elefant (v-am povestit aici) si ma zgaria pe creier ca iar trebuie sa mai dau 4 lei pentru ei. In aceeasi luna mai primisem diverse sume in cont si ajunsesem la un total de 20 lei doar in aceste comisioane. Daca cineva voia sa si-o bata de mine, imi putea trimite un leu prin transfer si BRD-ul mi-ar fi luat 4 lei pentru aceasta fabuloasa incasare.




Mi-am amintit ca primisem un mail de la HR ca ne putem face card si la ING. Oferta mai era inca valabila (e aia la care se tot face reclama la TV) asa ca nici n-am stat pe ganduri. M-am dus in cea mai apropiata agentie, buletin, doua foi semnate, explicat despre ce e vorba si in 15 minute eram cu cardul in mana.

Sa va explic cum sta treaba:

    • comision la incasare – ZERO
    • comision transferuri – ZERO
    • comision retragere bani de la alte bancomate – ZERO
    • card pe loc
    • comision 1 leu la alerte push – optional, doar daca vrei sa-l activezi (minim 4-5 lei la alte banci)

Toate aceatea sunt zero daca primesti cel putin 700 lei in cont (chiar daca ai contul in alta parte si nu-l mai folosesti, pui 700 lei pe card si apoi ii scoti) si sa faci cel putin o tranzatie pe luna.
Cand am intrebat: “voua ce va iese”, raspunsul a fost: “va castigam de client si poate pe viitor tot cu noi veti lucra si pentru alte pachete si ne veti recomanda”. Fair enough. Asa a aparut si acest articol:)

Inca un punct forte: am dat ieri sa platesc combustibilul. Bineinteles ca atunci cand am activat cardul am pus rapid un cod PIN pe care l-am uitat in secunda doi si asa m-am trezit ca boul la POS si cu combustibil alimentat. Tarziu sa mai dau inapoi, asa ca am achitat cu cardul sotiei. Deja faceam scenarii in cap cu plimbari la banca, foi semnate, comision de prost.. Sun la ING, vorbesc cu robotul Maria si dupa 2 minute ajung la un operator. Povestesc moartea caprioarei in 3 acte (bagasem de 3 ori pinul gresit, deci 3 acte), ok, imi trimite un cod de resetare si sa ma duc la un bancomat sa pun pinul nou. Am rezolvat totul in 4 minute de conversatie si inca 15 minute de mers la bancomat si schimbat pinul. Totul fara niciun cost. Stii cat era la BRD: 10 lei + niste foi de semnat la ghiseu.

Daca aveti posibilitatea de a migra catre ING nu mai stati pe ganduri.
Semnat: un client multumit momentan:)

Comments

  1. By Marius

  2. By ciprian

  3. By Andrei G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.