Oooo, Posta mea..

Inca mai folosesc serviciile postei romane pentru ca momentan sunt cea mai ieftina metoda de a trimite un colet sau acte in tara. Spre exemplu, un colet de 100 grame cu ramburs costa 11 lei. In acesti 11 lei intra transportul coletului la oficial postal cel mai apropiat de destinatar si intoarcerea rambursului. Daca ar fi sa folosesti un curier te-ar costa minim 30 de lei.

Am avut colete care au ajuns si in 3 zile si a mai durat inca 2-3 zile pana mi-a ajuns si rambursul.
Noroc ca oficiul postal e in drumul meu spre casa ca de mai aveam si de facut ocol pentru asta chiar nu mai trimiteam nimic.

Am ajuns ieri la posta sa-mi ridic rambursul. Destul de lejer pentru ora 18.00, un singur cetatean la ridicare ramburs. A scapat repede de el si urma sa ma preia pe mine. II intind fluturasul si buletinul si astept. Si astept.. Nu mi-a zis nici da-te mai incolo. Am stat ca prostul si-am asteptat sa termine de scanat 8 hartii, apoi a adunat suma de pe cele 8 hartii, apoi a verificat din nou sumele, s-a incurcat pe la jumate, a luat-o de la capat si a inceput sa pregateasca banii pentru ele. A luat intai hartiile mari de 100 si de 50, apoi cu grija maxim de 5 si 10. I-a numarat intai pe cei mari, apoi pe cei mai mici si la urma pe toti.

Toata aceasta operatiune a durat cam 5 minute si in tot acest interval a tacut mâlc. Am vrut sa-i zic ceva de dulce, dar am vazut anuntul din poza de mai jos si-am zis ca-i riscant..

posta romana

Dupa ce m-a gasit pe mine, mi-a intins o foaia si a preluat urmatorul cetatean. Ma uitam la foaie, ma uitam la ea si nu intelegeam de ce nu-mi da banii. Vazandu-ma ca ma uit ca vitelul la usa postei mi-a spus intr-un final ca trebuie sa completez cu datele mele formularul respectiv. AVE CAESAR!! Era asa greu de zis?

Foarte distractiv, ma mai duc!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.