Jurnalul lui Sebi S01E07 – Mami, dormi?

E una din acele multe dimineți în care eu mă trezesc înaintea lui mami. Tati e treaz deja, însă și pe el îl bat uneori la capitolul deșteptare. Astăzi nu e una din acele zile, dar hei.. mai am atâta timp să recuperez. Astăzi doar mami beneficiază de serviciile mele de trezire de 5 stele plus.

Mai întâi o trag de bluza cu reni și pun ușor capul pe pieptul ei. Sunt ușor însetat după o noapte cu vise pufoase și în plus mi-e golit rezervorul de iubire. Ea mormăie somnoroasă de nu mai înțelegi care e de fapt bebelușul. Mă roagă încet să mai facem nani în timp ce mă mângâie ușor pe cap. Speranța ei n-a apucat să se cuibărească sub pătură, căci mânuța mea s-a dus repejor către nasul ei că să apăs de buton: ‘Tiii-tiiit, mami‘.. Hai că nu merge așa, poate dacă trag nițel de el.. Râd cu zgomot în timp ce mă cocoț pe mami și țopăi de colo-colo. Ea nu are de ales și mi se predă așa, cu examenul nepromovat la materia predată de moș Ene. Din nou. Lasă mami că o să îți dai corigența la bătrâneţe.

Urmează partea mea preferată: asaltul de pupi care mă face să chicotesc gălăgios, mă dă pe spate și mă face să-mi las la vedere dințișorii de sus care ies mai bine la lumina doar când mă bucur cu tot sufletul. Mami simte că mi-a descoperit călcâiul lui Ahile și continuă ofensiva mai aprig. Mă arăt obosit și dornic să evadez și atunci inima i se înmoaie și mă eliberează, iar eu o zbughesc jos ca un șoricel scăpat din gura pradatoarei.
Obiectivul e atins: mami e trează, ia hai să inspectez și restul casei, să îmi revăd jucăriile, purcelul de carton și să-l găsesc pe tati.

Incepe o nouă zi, iar eu o îmbrățișez nerăbdător și pofticios de joacă și sebicuţisme.
Nu-i așa că va doriți și voi așa un ceas deșteptător? Tati așa mă alintă, ceasul cu cuc al casei!

Daca doriti sa cititi si alte episoade, le puteti vedea aici: BEBE

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.