Noul tu cauta produse prin Kaufland

1. In urma renovarilor, directorului unui magazin din Vaslui si-a gasit biroul la raionul de legume fructe.

2. In fiecare seara, la stingere, paza mai gaseste cate un client ratacit printre raioane.

3. Kaufland-ul are in vedere angajarea de cercetasi care sa indrume angajatii si clientii catre produsele cautate.

4. Intr-un Kaufland din Covasna, un client a cerut o paine in limba romana si nu a fost servit. In urma anchetei interne s-a descoperit ca motivul pentru care n-a primit painea este pentru ca angajatul n-a stiut de unde s-o ia.

5. Kauflandul a schimbat politica: “Daca stati la coada mai mult de 5 minute si daca sunt toate casele de marcat deschise, atunci primiti de la noi 3 lei” s-a schimbat in: “Daca gasiti un produs in mai putin de 5 minute, primiti de la noi 3 lei!”

noua sigla kaufland

7. La panoul cu anunturi de la intrarea din Kaufland, la sectiunea cautari, in loc de “barbat bine, cu masina, casa si tractor, nu caut nimic, doar ma laud” au inceput sa apara anunturi de tipul: “caut lapte? Stie cineva unde este raionul?”

8. Cataloagele care vin prin posta au pe ultima pagina harta produselor din magazinul Kaufland unde esti arondat. “X” marks the spot!

9. Expresia a te invarti ca un c*i intr-o galeata a fost inventata de primul client care s-a pierdut prin Kaufland in cautarea de absorante pentru sotia lui.

10. Si voi ati fost atat de bulversati incat n-ati observat ca lipseste punctul 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.