Una din acele zile

Sunt momente in viata cand fac prostii pe banda rulanta. De cele mai multe ori sunt facute incostient, dar sunt al naibii de amuzante.

Hai sa va zic cateva:

1. Dupa un weekend prelungit pornesc spre munca. Tinand cont ca in toate zilele libere am tot mers pe acelasi traseu, dar in podul de piatra faceam stanga si nu dreapta spre Kaufland, fix in ziua de mers la munca am luat-o pe acelasi traseu fara nicio grija. Abia cand am ajuns pe sub pod la Alexandru mi-am dat seama ca de fapt trebuia sa fac dreapta in rond si nu stanga. Asta e.

2. Una calda de aseara. Stiam ca trebuie sa joaca Simona, asa ca pe la ora respectiva intru pe digisport online, gasesc Simona vs Mladenovici si dau sa ma uit. Ma oftic ca pierde setul doi, dar am zis sa vad poate castiga totusi. Ajung in setul trei pe la jumatate (ma uitam deja de vreo 30-40 minute) si aud comentatorul: Simona serveste pentru set in finala de la Madrid!! Wtf?? Eu credeam ca ma uit la un meci de la Roland Garros. Ce idioti si astia de la Digi, sa dea un meci cu Simona pe acelasi interval orar. Nici macar n-am observat ca ma uitam in reluare. #fanHalepDeMic

3. Am in Kaufland niste biscuiti pe care ii cumparam de la ei. Biscuitii aia sunt de doua feluri: vanilie si ciocolata, cu aproximativ acelasi ambalaj. Deci cu vanilie is mancabili, dar nu de cumparat. Nu stiu cum se face si cum asaza marfa la raft, dar am patit de foarte multe ori sa-i iau pe aia cu vanilie si nu cu ciocolata. De obicei in fata sunt aia cu ciocolata si-n spate aia cu vanilie si atunci cand iau, nu ma mai uit sa vad ce scrie pe ei. Abia acasa vad ca iar am luat de aiurea.

4. Mailuri trimise aiurea: Aici cred ca sunt campion. Nu acord suficienta atentie persoanelor carora le trimit, asa ca daca am doi constantini in adress book sunt sanse mari ca mailul sa ajunga fix unde nu trebuie. Culmea ca azi am comis-o din nou, dar cel caruia i-am trimis a zis ca-mi trimite totusi oferta ceruta. Win!!

5. Si ultima (desi au mai fost de-a lungul timpului): Ma duc in Selgros, fac cumparaturi si iau si vreo doua produse de patiserie. Mi-era un pic fomica, asa ca pe unul dintre ele il mananc pana sa ajung la masina. Pe la masina scap merele pe jos, le culeg de pe sub masina si cand le puneam in sacosa observ si foitajul. Tineti minte acest aspect. Ajung acasa, scot produsele si le pun pe masa si ma duc la masina ca uitasem ceva (bineinteles). Cand ajung sus, dau sa mananc foitajul pe care il lasasem pe masa. Ia-l de unde nu-i. Imi aminteam, asa cum am spus mai devreme ca l-am vazut in sacosa, deci il luasem de pe banda de la Selgros. Chiar nu mai intelegeam nimic.. Ajung in camera si ma plang sotiei ca nu gasesc produsul. Ea de colo: da l-am mancat eu! Bravo! Eu l-am cautat vreo 5 minute..

Cam astea ar fi cele pe care mi le amintesc. Alea cu lista de cumparaturi de acasa facuta de sotie si cumparat ceva total diferit nu vi le mai zic ca-s prea multe ca sa le tin minte pe toate.

Aveti ceva asemanator de declarat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.