La Jetoane Iasi – spalatorie in regim self service

Am auzit prima oară de spălat maşină “la jetoane” de la un coleg. Va zic sincer c-am ras oleacă de el, cum dom’le să te duci să speli singur maşină? Da nu te uzi? Ce poţi face în 5 minute?

Am ajuns inevitabil la momentul în care maşină trebuia din nou spălată şi mi-am adus aminte de pontul colegului meu. Va zic sincer că nu ştiam la ce să mă aştept, aşa că mi-am luat hainele “de scandal”, am făcut o cruce mare şi am pornit către locaţie.

Am găsit o boxa liberă (probabil norocul începătorului), am tras repede şi m-am apucat de treaba. Fiind prima oară n-am apreciat corect cât de murdară era maşină, aşa că cinci minute s-au dus fără să apuc să fac mare lucru. Am mai băgat o fisă şi după alte cinci minute maşină era curată din nou.

spalatorie la jetoane iasi

Aceasta a fost prima vizită la o spălătorie în regim “self service” şi de atunci nu am mai ajuns la o spălătorie normală. Asta înseamnă pentru mine timp câştigat (n-am stat niciodată mai mult de 7-10 minute să se elibereze o boxa), bani câştigaţi şi de ce nu satisfacţia că maşină a ieşit aşa cum ai vrut tu. Să nu mai zic că este disponibilă la orice ora din zi şi noapte. După ce-am mai vorbit cu colegii care folosesc acest tip de spălătorie auto am ajuns la concluzia că este un spălător auto în fiecare din noi care abia aşteaptă să iasă la suprafaţă:)

După această prima experienţă m-am interesat despre acest tip de afacere. Mi s-a părut destul de mişto că nu depinzi de oameni ca treaba să meargă. Când mergeam la o spălătorie normală, pe lângă timpul de aşteptare, uneori foarte mare, vedeam în 70% din timp numai fețe noi, unele dintre ele chiar dubioase de păzeam şi maşina pe acolo. Probabil cea mai mare problema a patronilor de spălătorii este fluxul de personal, sau oameni fără chef de muncă. Din ce-am observat prin oraş, tendinţa este spre automatizare, spre reducerea de costuri, tot mai multe spălătorii trecând în regim de self service.

Am intrat apoi pe www.lajetoane.ro şi-am văzut că acest tip de afacere se poate lua şi în regim de franciză şi după un calcul făcut foarte în mare, dacă ai deja un teren într-o zona bună din oraş şi vreo 4 boxe în vreo 18-24 luni îţi scoţi banii. Printre primele spălătorii de acest tip din Iaşi este cea de pe Calea Chişinăului, în parcare la Exonia si din comentariile de pe pagină de facebook a spălătoriei văd că este foarte apreciată de clienţi.

spalatorie la jetoane iasi

Ati folosit acest tip de spalatorie? Cum a fost experienta voastra?

spalatorie la jetoane iasi

spalatorie la jetoane iasi

spalatorie la jetoane iasi

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.