Sa tot faci scoala de soferi in Iasi

Mergeam azi dimineata linistit spre munca.

Cand ajung aproape in Podul de piatra, imi sare in fata masina de scoala. Bolborosesc cateva cuvinte de lauda si imi vad mai departe de drum . Am fost tentat sa depasesc masina de scoala, dar am zis ca nu merita efortul pentru 50 metri. In timp ce asteptam sa elibereze banda sa fac dreapta inspre kaufland, o vad venind in viteza pe banda doi pe stimata doamna de la Medicover. Cred ca nici n-a ezitat cand i-a taiat calea masinii de scoala si probabil doar un reflex foarte bun al instructorului a facut sa nu se intample un accident urat.

Inteleg ca te grabesti sa ajungi la munca/ acasa, dar hai sa nu facem victime pe traseu. Ce era daca se incadra frumos pe banda si-si astepta randul sa faca dreapta? Ii cadeau epoletii? In prima intersectie am ajuns-o si apoi am si depasit-o, deci toata graba nu i-a folosit la absolut nimic.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.