Uimitor! Soricelul de la Lidl rezista!

Necazurile celor de la Lidl par sa nu se mai termine. Soricelul de ieri din magazin a fost din nou surprins de un alt cumparator. Se pare ca zona de lactate este preferata sa si nici macar nu se fereste sa fie fotografiat in toata “splendoarea sa”.

Din ce-am vazut azi cei de la Lidl au facut o deratizare prin magazin, astfel incat asemenea incidente sa nu mai apara. O fi vreo specie de soareci mai rezistenta la aceste substante, altfel nu-mi explic cum de a scapat de deratizare. Urmarind in paralel cele doua poze mi se pare chiar ca s-ar mai fi ingrasat putin, deci ii prieste traiul din magazin.

Daca deratizarea clasica nu a avut efect la Lidl, cred ca cea mai buna solutie ar fi sa aduca 2-3 pisici infometate. Sunt increzator ca in cateva ore n-o sa mai fie nici picior de soarece in tot magazinul. Asa vor face si economie de bani si tot procesul va fi unul “eco” (o fi vreo norma europeana si pentru asta).

soricel la lidl

Comments

  1. By Yoyo

  2. By ciprian

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.