Manual de utilizare masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU

Manual de utilizare masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU

Descriere

Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU, Capacitate 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, Latime 60 cm, Alb
Senzor pentru incarcare:
datorita senzorului de incarcare, poti economisi energie atunci cand speli mai putine vase. Acesta economiseste automat apa si energie atunci cand spala mai putine vase. Capacitatea de incarcare este masurata de un senzor de viteza de rotatie, care detecteaza nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa.
Tehnologie ActiveWater: mai putina apa, mai putina energie, mai multa performanta.
Aceasta tehnologie inovatoare de spalare maximizeaza eficienta si contribuie la protectia mediului prin consum redus de apa si energie, oferind rezultate excelente de curatare. Apa si energia sunt economisite prin distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.
Protectie 100% impotriva daunelor cauzate de apa
Furtunul AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa in furtunul de alimentare si un flotor la baza masinii care comanda intreruperea alimentarii cu apa imediat ce este detectata o problema. Bosch ofera astfel protectie impotriva daunelor cauzate de apa.
Cu optiunea de incarcare la jumatate economisesti timp, apa si electricitate
Uneori nu poti astepta pana cand masina de spalat vase este plina. Cu optiunea HalfLoad nu este o problema, deoarece acesta este ciclul ideal pentru a spala mai putine vase. In acest fel economisesti nu numai apa ci si timp.
EcoSilence DriveTM: puternic, durabil, silentios si eficient
Pentru a creste eficienta procesului de spalare am dezvoltat motorul economic EcoSilence DriveTM. Acesta este exceptional de silentios, eficient si garanteaza un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.
Protectia sticlei
Protectia sticlei pentru o ingrijire atenta a paharelor si a vaselor delicate din ceramica. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza gradul de duritate al apei. Astfel reusim sa optimizam protectia paharelor si a vaselor de portelan de valoare, respectand cerinte speciale de ingrijire.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

UtilizareRezidential
Tip incastrareStandard
Capacitate incarcare12 seturi
Numar programe4
Trepte temperatura3
Putere2400 W
CuloareAlb
Tip panou de comandaMecanic

DIMENSIUNI

Inaltime84.5 cm
Latime60 cm
Adancime60 cm
Lungime furtun1.65 m 1.9 m
Lungime cablu1.75 m
Greutate44 Kg

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programeEconomic Prespalare Rapid
FunctiiProtectie impotriva inundatiilor Indicator sare Filtru autocuratare Senzor de incarcare Incarcare la jumatate Cos pentru tacamuri
Pornire programabila3 h 6 h 9 h

ENERGIE & PERFORMANTA

Eficienta energeticaClasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta energetica uscareClasa A
Nivel zgomot52 dB
Consum anual energie290 kWh
Consum de energie/ciclu de spalare1.02 kWh
Consum mediu anual de apa3920 l
Consum de apa/ciclu de spalare14 l

Vezi intreaga oferta de masini de spalat vase

Comments

  1. By RALUCA BUZOIANU

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.