Ziua si accidentul

Cred ca in ultimele doua luni au fost putine zile in care sa nu vad pe diverse grupuri din Iasi diverse accidente in care au fost implicate tramvaiele din Iasi. Dupa accidentul surprins azi (am fost la 10 secunde de a-l prinde live) sunt tot mai convins ca vatmanii au parca de facut o norma la lovit masinile sau au niste pariuri prin depou pe care vor sa le castige.

Nu-mi explic altfel aceasta placere de a lovi masinile. Inteleg bineinteles situatiile in care masinile le taie calea si nu au timp sa franeze (nici eu n-as face-o foarte brusc ca poti tranti de podea vreun calator care nu se tine bine). Ce nu inteleg este ca in unele cazuri au timp suficient sa franeze (cum a fost si cazul de azi) si totusi nu o fac. Stiu ca sunt aparati de lege si ard scurt fiecare fraier care le iese in cale.

Azi dupa ce i-a rupt oglinda celui implicat, a mai dat un pic inainte ca poate a mai ramas ceva de zgariat la el. A coborat omu` din masina (pe partea cealalta ca nu putea deschide portiera pe partea lui) cu o viteza de-am zis ca-i da omor la vatman. Probabil nici lui nu i-a venit sa creada ca o sa intre tramvaiul in el.

Va las mai jos cu filmuletul si sa-mi spuneti si parerea voastra.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.