Ce facusi Dorele??

Coboram pe Saulescu sa merg la Kaufland. Ajung in intersectia din apropierea lui si vad in fata ca drumul pe care urma sa merg este un fel de sens unic. Ma uit dupa semn, nimic. Dau inainte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Cand m-am uitat pe filmare la procesare se pare ca inainte de a trece intersectia aveam obligatoriu stanga sau dreapta. Am ramas susprins de semnele de pe asfalt de dupa intersectie incat nici nu le-am observat pe cele dinaintea ei. Nici eu, nici cel din fata mea si din ce se vede si el era un pic confuz. Plus ca in fata mea, dupa ce-am mers pe “interzis” am avut indicatorul de “stop”. Cel care venea din fata mea nu a respectat nici el marcajele si a mers pe directia inainte de pe banda de obligatoriu dreapta.

Voi ati inteles ceva din marcajele alea? Nu e un pic ciudat sa fii obligat sa faci dreapta de pe banda care merge clar inainte si pe banda de mers inainte sa te intersestezi destul de dubios cu cel din fata? Ce facusi Doreleeeee???

Nu stiu acum daca s-a mai rezolvat ceva de la data filmarii (macar in privinta semnelor de circulatie) pentru ca sigur o sa apara niste accidente usoare in perioada urmatoare in zona ca prea si-au batut joc de intersectie..

Urmariti filmuletul si spuneti daca sunt eu ala nebun:

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.