Cupa bloggerilor ieseni la gatit – incalzirea

In acest weekend este programat inca un eveniment foarte interesant, si anume “Cupa Bloggerilor in Gastronomie” unde impreuna cu Bogdan si Andreea vom incerca (si vom reusi) sa castigam marele trofeu. Eu sunt un pic faultat, pentru ca sunt un racit si acum vreo 3 zile mi-am taiat si degetul ala bun 🙂 Mort copt, maine sunt acolo la ora 11.00 cu cutitele ascutite, gata de actiune si sper sa ajung acasa cu toate degetele. Fiecare echipa va primi o cutie cu ingrediente si va trebui sa gateasca cu ce gaseste acolo la ceaun, in aer liber.

Am facut ieri de incalzire un burger VEGETAL delicios cu snitel de pui, cartofi copti, salata, rosii, castraveti, bacon uscat usor la cuptor si sosuri, asa de incalzire pentru marele eveniment. Daca mai era vreun dubiu, burgerul a iesit ultra mega bun si ar mai fi mers si un al treilea. Nu-i bai, mai facem.

Si bineinteles o poza mai jos:

Ne auzim/vedem maine in Piata Unirii pana pe la orele 16.00. Wish us luck!

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.