Ah, cand loveste karma

Nu stiu daca v-am mai zis dar eu cred in karma. Este acolo cineva sus care stie pe ce butoane sa apese si cand ti-e lumea mai draga ti-o trage raspicat.

Sa va zic ce-am patit azi.

Dupa ce ne-am plimbat in zona CUG – Poitiers in cautarea unei spalatorii mai libere am oprit intr-un final la una unde treaba era un pic mai relaxata. Dupa vreo ora de stat si foarte aproape de inchidere ne vine si noua randul la spalat. Dupa ce termina, scot masina de sub acoperis si tipul incepe sa o stearga cu carpa de apa. Din pozitia in care eram vedeam foarte bine ca nu a dat cum trebuie pe sub praguri si chiar ramasese namol pe acolo.

spalatoria auto bubble Iasi poitiers

Ii atrag atentia tipului si incepe sa dea cu laveta si ca sa indeparteze namolul. Bineinteles ca nu iese mai nimic si intr-un final aduce jet-ul. Nu stium cum face dar nimereste o portiune cu gheata fix langa masina si in secunda doi era cu cracii in sus cu furtun cu tot. Am schitat un zambet (chiar a fost amuzant momentul) si mi-am vazut de treaba gandindu-ma ca uneori mai tin si injuraturile.

Aici incepe partea amuzanta. Desi stiam ce patise in urma cu doar doua minute tipul, aleg si eu aceeasi cale ca sa pot intra in masina. Rezultatul este usor de ghicit – am luat o tranta de m-am innamolit si mi-am rupt pantalonii, mi-am julit usor palmele si daca nu era suficient m-am lovit si sub genunchiul destul de tare.

Cum era cu karma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.