Idioti, idioti peste tot

Va las intai cu filmuletul si apoi va spun povestea:

Avem asa: un idiot caruia i-a fost lene sa mai mearga vreo 4-500 metri si sa intoarca cat de cat usor fara sa incurce pe nimeni si care a preferat sa intoarca pe linie dubla continua. In intoarcere a agatat un stalp pus pentru a interzice asemenea manevre, si nu numai ca l-a agatat (sper ca i-a lasat macar cateva dungi pe spoiler) dar l-a si lasat in mijlocul benzii sa dea prostii peste el.

Eu devansam tirul respectiv si m-am trezit cu stalpul ala fix in fata. L-am vazut destul de tarziu, dar am reusit sa opresc fara a pune in pericol pe nimeni. Nu as vrea sa-mi imaginez ce ravagii ar fi facut pe sub masina daca l-as fi luat in plin..

Nu stiu daca sunt camere in zona (abia astept sa se dea drumul la semaforizarea aia inteligenta), dar tare as fi vrut sa fie amendat (macar pentru intoarcere pe linie continua) soferul respectiv. NU poti sa fii asa inconstient sa lasi un stalp cu baza de beton in mijlocul drumului.

Precum ziceam in titlu: Idioti, idioti peste tot..

Comments

  1. By QuadroQ

  2. By ciprian

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.