Semnalizam? Semnalizam Maria ta!

Am intalnit prin tara cateva zone care erau semnalizate frumos si cu semafor si cu de toate si totusi nu lucra nimeni acolo. Nu tu o lopata aruncata sau vreun utilaj ceva. Nimic. Nu stiu acum de cand erau asa, dar e clar ca prea curand nu o sa se intample nimic.

Semnalizarea acestui canal din Iasi (inainte de intersectia de la Selgros pentru cine nu-si da seama de zona) este facuta de cam 2-3 luni de zile. Intre timp mi se pare ca a mai dat cineva pe acolo, ca a fost mutat semnul in jurul canalului. Si cand zic ca a mai fost ma refer la vreo doi nefericiti care nu au vazut semnnalizarea din timp si s-au trezit cu stalpul in fata.

Cred ca pot pune pariu linistit ca o sa vina iarna si situatia nu o sa se schimbe cu nimic. Poate o fi nevoie ca vreun ales sa dea piept cu canalul sau semnalizarea pentru a se rezolva situatia.

Vom trai si vom vedea.

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.