Primul bronz pe anul asta la Tiki Village iasi

Desi vremea n-a tinut cu noi, am reusit totusi sambata sa prind primul bronz pe anul acesta. Deocamdata sufar ca n-am fost suficient de inspirat sa iau si o crema de plaja si soarele (zgarcit cum a fost) nu m-a iertat.

Cea mai noua piscina din Iasi – Tiki Village s-a deschis saptamana trecuta si chiar au avut 3-4 zile in care doritorii au putut incerca gratuit serviciile. Tiki Village se afla pe drumul spre Ciric, inainte de intrarea in padure, fix langa dig si este destul de usor de ajuns acolo. Se pot face rezervari si la numarul de telefon 0743 663 902. Ii gasiti si pe facebook aici.

Tiki Village Iasi dispune de trei piscine, doua de adulti cu apa cam de 1.6-1.7 m si una de copii de cam 1.3m. Nu stiu ce-au pus in apa, dar spre surprinderea mea chiar am reusit la un moment dat sa inot cativa metri. Imi pare rau ca n-am incercat si prima oara cand am intrat in apa ca sigur reuseam si atunci. Fundul piscinei este tinut de niste balize si totul este foarte moale (ca un masaj la talpi).

Preturile vor fi intre 15 si 35 lei in functie de ziua saptamanii. Se poate inchiria si caiace sau hidrobiciclete pentru o plimbare pe lac, si chiar aveti ce vedea (fauna e destul de bogata).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.