A venit vara. Laptopul tau ce face?

Au trecut mai bine de trei ani de cand am achizitionat un HP Probook 4530s. De la o vreme incoace au inceput sa se auda zgomote de la ventilator si se incalzea destul de tare in partea stanga deasupra procesorului.

Desi are un sistem destul de misto prin care poti scoate capacul din spate foarte usor, nu l-am putut curata asa cum ar fi trebuit. M-am hotarat ieri sa-l desfac eu si sa-l curat asa cum se cuvine. Am luat la puricat setul Bosch in speranta ca gasesc si modelul in stea pentru a putea desface tot. Ghiciti ce? Fix modelul ala nu-l aveam. Plus ca n-aveam nici pasta termoconductoare, deci inca 15-20 lei.

M-am hotarat atunci sa-l duc la meserias. Nu avea rost sa ma chinui eu ca sigur nu reuseam sa-l mai pun la loc inapoi fara sa nu-mi mai ramana si vreo doua suruburi.A fost o decizie buna pana la urma, mai ales dupa ce am vazut ce complicat e de desfacut si cate panglici fine are prin el. Stiind acum cum e, sigur n-o sa fac eu asta data viitoare.

Nu era asa de mult praf in el pe cat ma asteptam, dar a fost suficient cat sa-l tina pe la 70 grade si sa friga partea metalica de langa touchpad. Plus ca procesorul merita si el un pic de pasta noua pentru transfer termic mai bun.

Costul? Doar 30 lei, la Lukcomputers pe strada garii. Tel: 0740 70 47 47 sau 0744 14 11 21. Ii gasiti si pe facebook aici. Apelati cu incredere si pentru orice alte probleme ar avea laptopul sau telefonul vostru.

Comments

  1. By Marius

  2. By ciprian

  3. By Tudor

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.