Cel mai ignorat semn de circulatie din Iasi

Se pare ca incet incet se finalizeaza lucrarile la linia de tramvai din zona Nicolina – CUG. Au fost facute frumos si refugiile si pentru pietoni si cred ca pana la 1 august sunt sanse mari sa circule si tramvaiul (parca asa era termenul de finalizare).

Soferii s-au obisnuit sa ocoleasca prin partea stanga refugiile de tramvai (mai ales ca asa aratau si sagetile din dreptul lor) si incepand de azi au fost lasate doar semnul de ocolire prin dreapta. Stiti cati soferi au facut asta? Mult prea putini. Chiar ar face politia o painita buna daca ar sta la refugiile astea. Cu ce-s mai prejos semnele alea decat cele de la gara sau de sub pod alexandru de exemplu? Pe acolo vad foarte rar o masina care sa se bage pe langa.

Chiar m-am certat cu vreo trei soferi care au facut asta si nu reuseam sa fac stanga din cauza lor. Parca erau setati si nu intelegeau ce le tot explicam. Fratilor, OCOLIRE PRIN DREAPTA!! Cascati gura si ochii! Pana se va invata lumea cu noile semne nu va ramane decat sa fiti atenti pentru a nu pati ca protagonistii de aici.
Drive safe!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.