Trei romanisme

V-am zis acum vreo saptamana c-am pus apartamentul in care stau pe tocmai si olx. Am gasit chiar si vreo 2-3 grupuri pe facebook cu acelasi specific si l-am pus si acolo.

Sa ma povestesc din experienta dobandita in urma acestui simplu exercitiu.

1. Romanul e roman pana moare: “Cum ma? e 800 negociabil? Nu are cheltuielile incluse? In banii astia stau la doua camere”. Serios? Si de ce oare esti inca in cautare de apartament daca apartamentele se dau asa ieftin? Eu stiu o treaba: cand am bani de dacie, nu ma uit dupa mercedes. E simplu. Si nici nu-i comentez lu` ala cu mercedesul ca masina consuma mult. Sa nu mai zic de discutii: Cat vrei? 800 neg? 700 e bine? Sau altul: pentru ce-am vazut pot sa-ti ofer 150 euro. Nu mersi.

2. Am pus anuntul impreuna cu 4-5 poze. Si mie imi place sa-mi fac o idee despre cum arata si in plus de multe ori e mai usor sa vinzi/cumperi ceva daca exista poze edificatoare. M-au mai intrebat cativa: Doar 4 poze? Da cate vrei maica? Chiar insisti sa vezi toti peretii din casa? Poate mai am si eu niste lucruri pe care nu as vrea sa le vada tot internetul.

3. Desi scrii ca nu vrei sa fii contactat de agentii, ia ghiciti cine m-a sunat prima oara? Unii s-au mai dat si persoane fizice doar sa afle mai multe detalii, unii mi-au spus-o direct. Mi-a fost mila de cativa cetateni care au venit sa vada impreuna cu agentul de cati bani o sa trebuiasca sa-i dea aluia pentru nimica toata. Voi chiar nu stiti sa folositi tocmai/olx pentru a economisi ceva banuti? Am gasit pozele mele si descrierea pe site-urile catorva agentii ca doar nu trebuie sa muncim foarte tare, nu?

Comments

  1. By relansat

  2. By ciprian

  3. By Relansat

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.