Un mic poc

Se pare ca nici sfintirea masinii nu tine departe ghinionul. In luna decembrie am avut din nou ocazia sa schimb bara din spate, de aceasta data un tanar neatent s-a gandit prea mult pana sa puna frana si s-a proptit direct in mine. A incercat s-o dea ca n-are nimic si sa-mi lase ceva pentru deranj, dar am considerat ca e mai bine sa verific.

In prima faza nu prea se vedea mare lucru, dar dupa ce-am inceput sa pipai pe dedesubt am gasit o clema rupta. Asta de incalzire. Am sters apoi si bara de namol si-am dat si peste fisura aia in bara. Deja era prea mult si ca sa picam la intelegere sa nu mergem la asigurari deja ar fi trebuit sa-mi lase minim 800 lei.

Am mers la asigurari, am facut amiabila si abia dupa vreo 15 zile am fost la nea inspectoru sa constate. N-ati vrea sa stiti cat s-a coit (pe romaneste zis) sa-mi dea bara la inlocuit. Nu-i venea sa creada cum de-am bagat eu mana pe sub bara sa vad daca e rupt ceva pe acolo. Il luase pe NU in brate si orice argument i-as fi adus el o tinea sus si tare pe-a lui. I-am zis si eu ca bara n-are nici 6 luni de cand am vopsit-o de noua, deci nu prea aveam cum sa fie ceva rupt pe dedesubt ca s-ar fi vazut si pe bara. Pleaca pana la urma si cand pun baietii bara inapoi observa ca daca apasa fix in locul impactului loveste acea clema si este foarte posibil sa se rupa.

Cheama din nou inspectorul, dau din nou bara jos si-i arata. N-am vazut un om plecand mai in viteza ca el. Acum era aici, in secunda doi era la usa. L-am enervat bine si pana la urma a trebuit sa-mi dea dreptate. Sa fie treaba pana la capat, inspectorul era de la City insurance si-am avut ceva emotii c-o nu o sa plateasca prea repede. Imi pare bine totusi ca s-a rezolvat totul fara alte incidente neplacute.

Am inlocuit bara (originala hyundai ca inca nu sunt piese aftermarket) si sper sa nu mai primesc niciun sut macar o perioada. La bafta mea, orice e posibil.

Comments

  1. By speedy.gonzales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.