Banana pancakes

Cred ca ati vazut cu totii poza ce circula de vreo luna pe internet cu niste clatite facute doar dintr-o banana si doua oua. O aveti mai jos in cazul in care v-a scapat.

Am gasit azi 10 minute libere si-am zis s-o incerc si eu doar de curiozitate.

Unu la mana, daca amesteci doua oua cu o banana blenduita e posibil ca finalul sa fie prea lichid. Depinde bineinteles de marimea bananei si a oualelor, dar sunt sigur ca da cu virgula undeva si nu vei putea coace respectivul aluat. Am adaugat doua linguri de faina pentru a face aluatul mai consistent.

Doi la mana: nu stiu ce tigai or fi avand americanii astia, dar prima clatita la mine s-a prins de-am zis ca era lipita cu super glue de tigaie. Am reusit s-o raschetez de acolo si in restul aluatului am pus o lingura de ulei sa nu se mai prinda.

Trei la mana: daca e tigaia incinsa si nu vrei sa se arda ar fi bine s-o intorci in 10 secunde dupa ce-ai pus-o. E posibil sa iasa frumos perpelita, dar eu pana m-am prins am terminat aluatul.

Mi-au iesit vreo 5-6 clatite cat palma, usor arse pe o parte, bune la gust ce-i drept, cu un puternic gust de banana. Poate data viitoare o sa fie mai cu noroc si nu le mai ard.

Si rezultatul final:

LE: Inca un motiv pentru care nu tot ce zboara pe internet se mananca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.