Sa fii om e lucru mare

In aceasta seara, in drumul meu spre casa (de obicei plictisitor la acea ora) a sarit personajul din filmul de mai jos. Filmul seamana foarte bine cu unul de la fratii rusi si sunt sigur ca s-ar mai fi chinuit minute bune sa treaca strada si n-ar fi reusit.

Am oprit, am analizat situatia si-am hotarat ca trebuie sa-l ajut din doua motive: poate sarea/cadea in fata unei masini si dadea omul cu subsemnatu` fara sa-l doara capul si doi, poate avea copii/nepoti care si-l doreau acasa. Asa cum era de banuit dupa crasma de langa, omul era beat clei si abia se tinea pe picioare si cu greu am reusit sa aflu ce vrea.

Dat fiind specificul zonei (e o zona un pic colorata) nu am suprins toate “operatiunea” de salvare pentru ca vico tf2+ nu filmeaza fara contact pus si nu putea risca sa las cheia in masina. Dupa ce l-am ridicat era sa cada din nou pe jos fix in fata unei masini aflata in trecere si am avut noroc ca am primit ajutor din partea unui om aflat in trecere prin zona, om care l-a si trecut strada inapoi spre carciuma unde l-au luat in primire “prietenii” sai. N-am inteles de ce se chinuia sa treaca strada cand el de fapt voia sa ajunga in directia din care veneam eu.

Sper totusi ca a fost vreun prieten milos care sa-l conduca spre casa si sper ca n-a dat nimeni peste el. Azi a scapat, maine cine stie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.