Instructiuni de folosire pentru tigaia Dry Cooker

Instructiuni de folosire pentru tigaia Dry Cooker

Inainte de a incepe :





1. Ungeti tigaia neaderenta cu putin unt, margarina sau ulei de gatit. Doar o pojghita la fel de subtire ca in cazul prepararii prajiturilor si anume 5ml(o lingurita) ar trebui sa fie sufficient !

2. Incalziti tigaia acoperita cu capacul. Cand simtiti la atingere ca tigaia e fierbinte, inseamna ca e gata pentru gatit – timp de aproximativ 5 minute.

3. Gatiti numai la temperature joase atunci cand folositi un dispozitiv pe gaz sau electricitate. Nu indepartati capacul prea des in timpul gatitului, deoarece astfel se pierde o cantitate importanta de caldura.




4. Miscati tigaia din cand in cand in timpul gatitului pentru a asigura o prajire uniforma. Scurgeti orice surplus de lichid acumulat, daca este necesar. Important: Tigaia neaderenta este special conceputa pentru gatitul la temperaturi reduse.Temperaturile prea mari pot avea ca rezultat o mancare nereusita sau o tigaie arsa. Va rugam sa urmati instructiunile noastre cu atentie. Curatarea: Tigaia dumneavoastra neaderenta dispune de o suprafata neaderenta fabricate cu precizie sporita. Protejati-o prin spalarea cu apa calduta si cu detergent dupa fiecare folosire. Nu folositi niciodata lavete abrasive, deoarece acestea vor altera suprafata si-Ivor reduce calitatea de neaderenta. Mancarea cere se lipeste de tigaie poate fi inlaturata cu ajutorul unei perii din material plastic sau prin inmuiere.

Sfaturi practice :

1. Incercati sa folositi tigaia dumneavoastra neaderenta pe gratar, la foc de tabarasau pe o plita.

2. Tigaia neaderenta poate fi folosita eficient si ca tigaie pentru oua ochiuri sau fierbere inabusita.

3. Folositi tigaia dumneavoastra neaderenta pentru prajirea crutoanelor de paine, a nucilor de cocos sau alunelor. Gatiti 225g timp de 4-5 minute la o temperatura medie – ridicata si miscati des tigaia.

4. Pregatiti fripturi la tigaie intr-un mod dietetic prin prajirea partial a carnii si alegumelor prin transferarea lor ulteriara intr-o caserola.

5. Incalziti rapid macaroanele, pastele cu sos si altor mancaruri caontinand paste in tigaia dumneavoastra aceasta fiind mult mai economica decat incalzirea intr-un cuptor mare.

Comments

  1. By Denisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.