Instructiuni de folosire pentru tigaia Dry Cooker

Instructiuni de folosire pentru tigaia Dry Cooker

Inainte de a incepe :





1. Ungeti tigaia neaderenta cu putin unt, margarina sau ulei de gatit. Doar o pojghita la fel de subtire ca in cazul prepararii prajiturilor si anume 5ml(o lingurita) ar trebui sa fie sufficient !

2. Incalziti tigaia acoperita cu capacul. Cand simtiti la atingere ca tigaia e fierbinte, inseamna ca e gata pentru gatit – timp de aproximativ 5 minute.

3. Gatiti numai la temperature joase atunci cand folositi un dispozitiv pe gaz sau electricitate. Nu indepartati capacul prea des in timpul gatitului, deoarece astfel se pierde o cantitate importanta de caldura.




4. Miscati tigaia din cand in cand in timpul gatitului pentru a asigura o prajire uniforma. Scurgeti orice surplus de lichid acumulat, daca este necesar. Important: Tigaia neaderenta este special conceputa pentru gatitul la temperaturi reduse.Temperaturile prea mari pot avea ca rezultat o mancare nereusita sau o tigaie arsa. Va rugam sa urmati instructiunile noastre cu atentie. Curatarea: Tigaia dumneavoastra neaderenta dispune de o suprafata neaderenta fabricate cu precizie sporita. Protejati-o prin spalarea cu apa calduta si cu detergent dupa fiecare folosire. Nu folositi niciodata lavete abrasive, deoarece acestea vor altera suprafata si-Ivor reduce calitatea de neaderenta. Mancarea cere se lipeste de tigaie poate fi inlaturata cu ajutorul unei perii din material plastic sau prin inmuiere.

Sfaturi practice :

1. Incercati sa folositi tigaia dumneavoastra neaderenta pe gratar, la foc de tabarasau pe o plita.

2. Tigaia neaderenta poate fi folosita eficient si ca tigaie pentru oua ochiuri sau fierbere inabusita.

3. Folositi tigaia dumneavoastra neaderenta pentru prajirea crutoanelor de paine, a nucilor de cocos sau alunelor. Gatiti 225g timp de 4-5 minute la o temperatura medie – ridicata si miscati des tigaia.

4. Pregatiti fripturi la tigaie intr-un mod dietetic prin prajirea partial a carnii si alegumelor prin transferarea lor ulteriara intr-o caserola.

5. Incalziti rapid macaroanele, pastele cu sos si altor mancaruri caontinand paste in tigaia dumneavoastra aceasta fiind mult mai economica decat incalzirea intr-un cuptor mare.

Comments

  1. By Denisa

Daca ai o intrebare legata de acest produs, nu ezita sa intrebi. Vei primi un raspuns fie de la administratorul paginii, fie de la ceilalti utilizatori care au intampinat aceeasi problema.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.